Höstljung

Har precis bytt ut mina pelargoner i blomsterlådorna till höstljung... suck... nu är det ett faktum. Även om solen just nu värmer ganska gott och det faktiskt känns som lite brittsommar så är det snart september. Ingen idé att försöka lura sig själv längre. Gensare på!

Helgen var härlig och vi lyckades kombinera både arbete och nöje i vanlig ordning. En sväng på stan på lördagen där Farmskan fick en välbehövlig klippning och maken nya glasögon. Sen en kortkväll hemma hos Nenne och Thomas, all inclusive med mat och gott och dricka. Sent blev det också... lätt hänt när man börjar spela kort (*ler*), så det blev en rejäl sovmorgon igår. Gött det med ibland.

Upprensning av baksidan och ytterligare ett rejält ryck i trädgården... sen låg man utslängd i soffan resten av söndagen. Inte mycket det fina tål men till vårt försvar säger vi att det var kvavt och kvalmigt.
 
Och så blev det måndag och det blev en "Skåne runt" med start i Helsingborg och sen vidare till Hyllie. Avtackning av flera kollegor, lite vemodigt men också glad för deras skull att de hittat nya jobb. Lycka till säger vi helt enkelt. Ikväll börjar en ny TV-serie, The Night manager, skall bli spännande (ytterligare ett tecken på höst att det är slut på repriserna). Kan med gott samvete lägga mig och glo eftersom jag och maken också hunnit med en lång cykeltur. Jodå... mirakel kan hända!
 
//Farmskan


Kommentarer
Frida

Cykling, bra där! Kör hårt! Här blev det inget annat än soffhäng.

2016-08-22 @ 20:49:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0