Kräftor så långt ögat ser

Liiiite sega idag jag och maken... två kräftskivor på en helg tar på kroppen. Först var det kräftskiva hos grannarna mitt över gatan i fredags kväll. Första gången vi träffade dem under sådana former och det var en väldigt trevlig kväll. Kul att de tänkte på oss och bjöd in tycker jag. Vi var 10 stycken och eftersom vädret var helt underbart satt vi ute en god stund och även då och då under kvällen. De har känt varandra länge det märktes för det var ett sådant där tjatter som uppstår när folk är väldigt bekväma i varandras sällskap. Trevligt!

Upp med tuppen sen i lördags och ner och handla lite räkor och tillbehör som skulle med till lördagens galej. Blev upplockad vid halv elva för vidare transport till Vä där vi skulle kidnappa en intet ont anandes kompis som fyllt 50 år. Något chockad kan man väl säga att hon blev... istället för "en tripp till Malmö" blev det Chokladfrossa ute hos Minna och sen 2 x Bubbel hemma hos Ryhls. Strålande väder och sjukt mysigt!
 
Klockan 5 blev vi upplockade igen för vidare transport ner till Yngsjö... där väntade alla våra män och hade dukat upp till kräftskiva. Vilken kväll! Jag är helt hes idag av all sång. Så roligt! Tävlingarna gick inte av för hackor heller, först en skattjakt där man skulle fota båtar, rida på rådjur och hämta robotgräsklippare. Ha ha ha... vårt lag var den enda som kom med en sådan. En del människor är verkligen snälla och låter en komma in och låna. Som vanligt blev det också dans framåt småtimmarna och 70- och 80-tals hitsen genljöd över hela Yngsjö. Tror grannarna tyckte det var himla trevligt faktiskt...

Men som sagt... två kvällar på rad tar ut sin rätt på en gammal kropp, så idag har det varit mest viloläge. En liten sväng till stan och till svärmor samt lite inköp av "bakismat" är väl det som har hänt. Så samla energi och kraft för denna veckan blir intensiv. Det börjar med två dagar i Falkenberg... hej och hå!
 
Ta hand om er!
//Farmskan
 
PS! En stor bamsekram till mina söner som i helgen mist sin farmor <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0