Swish...

...så var veckan förbi. Fredag kväll och jag har käkat alldeles för god mat och dessutom ovanpå det, tryckt i mig en massa godis. Ingen ångest här inte (*förnekelse*). Kollegorna gymmar och springer och hänger i rep på luncherna, själv sitter jag lugnt och käkar lunch och snackar skit. Jag vet, jag borde skärpa mig... Nu är det ju dessutom snart dags för hälsoundersökning igen för oss gamlingar. Tror inte min kondition och BMI gjort allt för stora framsteg faktiskt.

I veckan har vi firat Lilla B's bonusbarn som fyllde 11 år och då fick vi också reda på att där skall komma ett syskon. Vet i f-n hur det gick till (*ler*). Så glad för deras skull för jag tror verkligen att de har velat det här. Så när värsta chocken lagt sig hos familjen så ser vi nu fram emot ett litet knyte.

Maken har fått någon sorts allergireaktion och har svullnat upp i hela kroppen. Kliar så in i bomben och gör också otroligt ont. Var på vårdcentralen igår och fick någon salva men inte tusan har den hjälpt. Först var vi rädda för att det var något med hjärtat eftersom han svullnade så mycket men EKG visade ingenting. Har köpt lite allergitabletter idag och han tycker att de hjälper bättre än salvan. En remiss är skickad till Hudavdelningen och jag hoppas att det blir snart för så här kan vi... han... inte ha det

Och nu är det helg... lite klippning imorgon och sen besök hos vänner på kvällen
Lugna gatan!
//Farmskan
 
PS! Grattis allra bästa och goaste Hanna till ditt nya jobb! <3


Kommentarer
Hanna

Tack ❤

2016-08-19 @ 23:44:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0