Dags att summera år 2016

Otroligt men sant... julhelgen som kom och gick snabbare än blixten, är passerad och vi åker med rasande fart mot ett nytt år - 2017. Tyckte precis att vi firade Millenium, att det är hela 17 år sen känns helt magiskt. Detta nya år kommer förmodligen både med glädje och sorg, utmaningar och nya äventyr så det är bara att sätta sig, luta sig tillbaka och åka med.... men först en liten summering som traditionen sig bör av 2016
 
Januari:
Vi köper huset i Åhus och lägger samtidigt ut stugan till försäljning. Viss ångest hos Farmskan men den försvinner snart när inredningstarmen får ny energi. Lite förkylningar för oss båda men vi lyckas ändå packa både hemmet i stan och i stugan i lådor.

Februari:
Stugan säljs till "Ove"... borde kanske tänkt mig för. Förkylningen i januari blev till influensa i Februari och Farmskan ligger däckad. Missar spännande dagar men vågar inte chansa eftersom det denna månad också är SEMESTER i Thailand med goda vänner! Underbart är bara förnamnet. Portugal familjen flyttar hem till Sverige och bosätter sig i Falun.

Mars:
Semestern fortsatte en bit in i mars sen var det dags att hoppa in i ekorrhjulet igen. Stugan överlämnades till nya ägare, en tur till Falun på agendan, och dessutom firade svärisarna Diamantbröllop. Påsken firades med familj och vänner och vi fick stifta bekantskap med stor-sonens flickvän. Och bäst av allt... renovering i huset påbörjad!

April:
Dags för inflyttning i huset och vi trivs som fisken! Eftersom allt småplock flyttats i omgångar tog det bara två timmar att tömma allt i lägenheten. Tipp topp! 18:e gången som Farmskan flyttar så man har ju lite vana. Mycket resor med jobbet, Mega event i Borlänge, konferens i Köpenhamn och sen besök på varuhuset i Umeå. Hej och hå!

Maj:
Vi öppnar poolen... så gott! Brorsan fyller 50 och firas med galej. Räknar ut att jag ägt och köpt 13 soffor... OMG! Vi ger oss på vår igenvuxna trädgård och hyr container för allt skräp, kom ändå knappt en tredjedel. Mila tar sina första steg och jag fick vara med.

Juni:
Vi river yttertrappan och snickarna är där och gör en snygg entré. Vi passar barnen, Farmskan köper cykel (ja, en till Lily också) och så jobbar mitt team ideellt med att packa ryggsäckar till flyktingbarn. Känns bra. Sommarfester och mysigt besök på Tivoli. Och så byter vi ytterdörrar... hur snyggt blev inte det
 
Så var första halvåret summerat... imorgon kommer resten
Ha en skön kväll vänner, själv drar vi till Yngsjö för lite kvällsmat och hygge
//Farmskan


Kommentarer
Lill-sonen

Kul med omnämningen att man fyllde 30 😘

2016-12-29 @ 21:21:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0