Det var det...

Annandag jul och lugnet har hägrat sig över hemmet igen efter gårdagens kalkonsammankomst. Vi har till och med hunnit med en runda in på rean och faktiskt fyndat en del. Och nu sover ungdomarna framför TV:n och stor-sonen skall strax ge sig iväg och hälsa på lite folk innan det är dags för gemensam middag ikväll. Och sen är julen slut... otroligt men sant. Den kom och den försvann fortare än fort.
 
Julafton tillbringades hemma hos Modern och Rolf med god julmat och klappar. Så mysigt att bara komma iväg och få sitta ner vid dukat bord. Efter juldagsfrukost drog vi hemåt för att förbereda kalkonmiddag och strax blev huset fullt. Fullt ös på töserna och det var lite som stor-sonen skrev på sin Instragram att de ord man hörde mest var Aj Aj, inte röra den, akta där Mila, sitt ner, nej inte slåss, spring inte i soffan... och jag bara älskar det. Även om jag givetvis förstår att de är trötta.
 
Men som sagt, idag drog de hemåt igen allihop och extrasängar packades ner i sina fodral och dammsugaren fixade alla smulor och gamla kalkonbitar... (*ler*)

Så god fortsättning på er alla!
 
Som traditionen sig bör kommer här årets hunklista:

På plats nummer 5... amen alltså... mums!
Mc Dreamy... kolla ögonen! Det blir en fjärde plats

Jodå... han är med i år också... Slurp nummer 3

Mumsbiten på andra plats... Jon Snow och så som vanligt på första plats...
Världens sexigaste man... alla kategorier... Hugh my man!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0