Julfest, spel och dobbel

Söndag eftermiddag och maken har precis skuttat ut till bilen för att köra ner och dubbelkolla om det verkligen var så att vi nyss vunnit 19.005 kr på Lotto... verkar otroligt om det är så för det där händer ju inte. Inte oss i varje fall. Ja vi får väl se om han är lika uppåt när han kommer hem.
 
Vi har haft en mysig helg uppe i Vimmerby hos lill-dottern. De har precis flyttat tillbaka dit igen och nu fått en jättefin lägenhet som maken skulle borra lite i. Väggar hårda som sten så han lyckades bränna en hel del borr under högljudda svordomar men till slut satt sakerna på plats. Fint blev det och det var så mysigt att vara där och hälsa på. Vi gick på stan, handlade och fikade lite och sen var vi också på Marknad och köpte ost och andra godsaker. Så gott att bara få prata, laga mat och mysa. Tack Lillan!
 
Veckan avslutades ju också först med en julfest nere i Malmö med jobbet och det blev lite "roligare" än jag kanske först hade tänkt mig så fredagen var rätt låååång. Men man har ju knappast någon att skylla på än sig själv liksom... men skoj hade vi. Sen i fredags kväll kom Nenne och Thomas och spelade kort. Riktigt skoj som vanligt och det är verkligen på allvar det där (*ler*)

Men nu är helgen slut, batterierna är laddade (och kanske plånboken också om det visar sig att det stämmer).... snart kommer Pia och Jan(a) på lite käk.
 
Hej svejs i lingonskogen!
//Farmskan
 
PS! För er som undrade över "käftsmällen" så var det att vår Sverigechef, en mycket mycket omtyckt sådan, sagt upp sig. Det är som en svår skilsmässa. Suck!!


Kommentarer
Papsobabs

Grattis !!!!

2016-12-11 @ 20:31:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0