Målat och klart

Så är han klar... min egen handy man... med målning av hallen. Det har blivit så snyggt med ljusgråa väggar och vit panel. Happy happy! Hela hallen här på mellanplan är färdig plus nedgången till källaren. Så nästa steg är att fortsätta nu antingen i källaren och fixa till det eller alternativt gå uppåt ovanvåningen... vi får väl se (*ler*).
 
I helgen (ja, det är helg igen!) blir det till att fixa granen och klä den och sen är det lite gäster som kommer på lördag kväll. På söndag blir det nog bara lite småfix innan vi drar iväg till Fårabäck för adventsmingel. Och sen på det igen... men då bara 4 dagar jobb och sen... JUL! Jag älskar det! Klapparna är inköpta nästan allihopa och det skall bli så roligt när nästan alla kommer hem. Blir dock juldagsfirande här så jag slipper all julmat. Kalkon står på menyn... mums med kål och härlig gräddsås (*smaskar*)
 
Trädgården var precis så nedklippt som maken befarade men jag tycker ändå att det blev helt perfekt. Visst man ser helt plötsligt in till grannen och visst, några av buskarna kommer aldrig att ta sig igen. So be it! Då får vi väl ta en sväng till handelsträdgården och sen plantera lite nytt och fräscht. Det kan aldrig, aldrig bli värre än det var i varje fall. Och dessutom upprensat på allmänningen... bara det måste ju grannarna jubla över.

Nåja, nu tar vi ett ryck till innan det bli fredagsmys
//Farmskan


Kommentarer
Lilla B

Ni är så duktiga!
Var rädd om dig bara så du inte stressar ihjäl dig!
Älskar dig!! <3

2016-12-17 @ 11:38:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0