Sköna söndag

Gårdagens julshow på teatern var riktigt bra... både humor, julmusik och bra framförande. En mycket trevlig stund måste jag säga. Det var faktiskt en skön lördag över lag med besök på julmarknaden i byn i härligt väder. Köpte en liten julgran att ha på trappan och också en julros. Var också en sväng inne på Percys och shit vad fina grejer de har men också en prisklass som kanske inte riktigt passar Farmskan... suck!
 
Sen idag vaknade vi upp till lite fix... maken började (fortsatte) måla i trappan, räcken och vagnsstycken och Farmskan drog igång med städning och faktiskt ännu en omgång lussekatter. De andra försvann i ett nafs. Maken fick ett mindre psykbryt när han skruvade ner en hängare som var monterad på kanten på vagnsstycket (?) och ser att de målat runt den. Den svordomen.... (*ler*). Men nu är det vitt och grant överallt så nästa steg är nu att börja väva väggarna i hallen, vilket jag hoppas vi så smått kan börja med här i veckan.

Mycket möten denna veckan så det är fullt schema... två övernattningar dessutom så maken får extra arbetsro. Det kan han behöva.

Fridens liljor!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0