En man som heter Ove

Uppriktigt... hur gärna skulle ni vilja sälja en stuga till "En man som heter Ove"? På en skala från 1 till 10 menar jag? Det är tankar som snurrar i Farmskans huvud just nu faktiskt. Just nu lutar det nästan åt att avvakta och vänta in någon annan, vi sitter ju inte i sjön liksom. Ja ja... vi får väl se hur det blir med den saken.
 
Ryggen fick sig i varje fall en rejäl körare igår... för att inte tala om armarna. Vi körde fyra lass med kartonger och småplock till Åhus, plus stora delar av förrådet i källaren. Kändes riktigt skönt. Att kunna ta bit för bit och köra ner med är en jäkla fördel, då blir det bara det stora kvar när vi väl flyttar på riktigt. Och där är ju mycket av mina grejer som inte går ner i kartonger heller, sånt som man måste bära var för sig... lyktor, golvvaser, ljusstakar etc. Man samlar på sig! Fast det lär ju behövas nu när man skall fylla ett helt hus.
 
Imorgon blir det övernattning i Malmö för Farmskans del och sen har halva denna veckan gått igen. Februari... och snart dags att hålla fritt. Wiiiiieeee!! Det är den här trista utsikten man kommer att ha...
 

Jobbigt!
//Farmskan
 
 


Kommentarer
Frida

Tveksamt. 😂

2016-02-01 @ 21:28:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0