Vilken diss!

Förkylning is in da house... igen! Farmskan snorar och mår lite tjyvens och maken skyller det på att jag insisterar på att sova med öppet fönster. Han tänker det inombords vill säga, han säger nämligen inget, men jag vet vad han tänker! Men om jag skall välja mellan att dö av värmeslag eller av förkylning så får jag hellre snora.
 
Igår körde vi massor, massor av lådor till Åhus. Lägenheten och stugan börjar så smått tömmas på alla småprylar, porslin och diverse annat skit man har överallt. Snart är det bara de stora möblerna kvar... fast man vet ju av erfarenhet (jo, vi har flyttat förr) att när man tror att man är färdig så är där ändå två lass kvar. Men det går bra i alla fall så det är skönt. Schysst också att vi fått tillgång till ett rum i huset där vi kan ställa allting. Gör ju saker och ting betydligt smidigare.
 
Fick ett SMS från lill-sonen idag som undrade om jag kunde tipsa om någon lokal som de kunde hyra här nere för en sommarfest. De fyller ju 30 år bägge två i år. Jag tipsade om det och så sa jag att "vi kunde ju ta barnen med oss hem sen så de fick festa loss lite"
Svaret blev inte det jag väntat mig precis... "Ni är inte bjudna"
 
 
Ridå.. vilken diss va!
//Farmskan


Kommentarer
Kusin P

Är också förkyld med hosta från helvetet IGEN😁! Sover också med öppet fönster.......men inte kan vi väl ha fel!😳

2016-02-08 @ 19:46:08
Lilla B

Hyggligt Tia!!

2016-02-09 @ 20:10:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0