Delvis utcheckning

Mila's 1-årskalas avlöpte hur härligt som helst utomhus i solsken. Ibland har man tur! Massor med fina presenter och en mycket avundsjuk storasyster som bitvis var riktigt arg och ledsen. Men allt ordnade sig till slut, lite dopp i poolen för barnen och sen var det dags för dem att åka hem till mormor. Fest imorgon för lill-sonen och Madde som båda fyllt 30 och eftersom vi hade huset fullt så fick vi fördela gracerna lite.
 
Efter lite lunch här på lördagen så blev det värsta "fixa sig inför festen" stämningen här i huset. Jag försökte att hålla mig undan och gick faktiskt och la mig en stund och vilade. Hade sjukt ont i magen och kände att om jag skulle orka vara barnvakt var det bättre att lägga sig en stund och vila. Halv sex drog de iväg allihop, även maken som skulle fixa med potatisgratängerna och helt plötsligt var det tyst i huset igen. Gick jättebra med barnen och magen blev bättre framåt kvällen så allt löste sig till det bästa
 
Idag har de sen checkat ut i omgångar. Först drog storsonen och hans Sara, redan efter frukost. De andra gick ut och badade och spelade volleyboll i poolen. Varmt och gott där nu när täcket ÄNTLIGEN har kommit.
 
Alltså jag måste snart ta ner det där fula trädet...
 

Lite korvgrillning, lite minigolf och lite glass och sen var det dags för Elin och Jens att dra iväg hemåt mot Stockholm igen, och lill-dottern drog iväg till kompis. Falun-familjen åkte till Fjälkinge precis så nu är det stora städningen och byte av sängkläder för Farmskan innan de är tillbaka igen. Gäller att passa på (*ler*)
 
Imorgon åker jag och maken till Stockholm tre dagar... så gott!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0