Gubben blev ett år äldre

Idag är det gubbens födelsedag... den firades inte med kalas utan hela tjocka bunten av barn, barnbarn, syskon, svärföräldrar, gamla ex med mera, tillbringade en dag på Tosselilla. Ja, vi valde den varmaste dagen i mannaminne... (*pust*). Han har ju dessutom redan fått sin present så det där med fest kändes inte så angeläget. Dessutom fyller ju stora dottern år på fredag, 30 år minsann, och då skall vi ha lite partaj. Tänkte att vi får väl fira dem bägge då. Oavsett så har vi haft en härlig dag!
 
 
Annars har vi de senaste två dagarna fört ett krig mot murgrönan på altanen. Den har fått växa vilt på ett staket runt poolen och jag säger bara en sak... de rötterna!! Vi kämpade i nästan 8 timmar i torsdags tre man. Körde fem rundor till tippen med släp!!! Och ändå hade maken tre timmar till igår där han med yxa och tigersåg gav sig på de sista bitarna som satt som limmade in i staketet. Jag tror att vi nu vunnit kampen och med lite tur kan vi slippa att fixa staketet i år, känns som vi redan gjort av med en del pengar på annat. Men så mycket finare det blev nu och helt plötsligt ser man trädgården så det var värt mödan och rivsåren på benen och makens astmabesvär...

Imorgon blir det nog en tripp till staden för lite ärenden och sen på kvällen lite käk i hamnen med goda vänner. Jodå, vi unnar oss lite sånt också (*ler*)
//Farmskan
 


Kommentarer
Madde

Tack för att ni kom och firade min födelsedag! Vilken fantastisk överraskning Tia hade planerat och fått ihop ❤️

2016-07-24 @ 22:18:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0