Happy days

Oliiiiidligt varmt ute ikväll... och vi skall absolut inte prata om hur varmt det är på ovanvåningen här hemma just nu. Men ändå satte faktiskt jag och maken oss och kollade på en film ikväll. Vi kände att vi behövde det faktiskt... bara sitta där och slötitta framför TV:n. Det har varit härliga dagar denna veckan med vänner och familj. I måndags kväll cyklade vi ner till Äspets rökeri och åt en fantastiskt god middag med Seth och Carina. Mätta som bara den avrundade vi kvällen hemma hos dem med lite kaffe och gotte till det.
 
Upp med tuppen sen i tisdags morse, mot staden och där hämtade vi upp Nenne och Thomas och sen drog vi iväg mot Tyskland. Tog vägen genom Jylland och landade i Flensburg där vi slog läger för natten. Jättemysig stad och vi hade tur och fick rum också på ett bra hotell fastän vi inte hade bokat. Gick bara och strosade runt, drack lite rosé och öl och bara var... så gott! Kvällen avslutades sen på en krog nere i hamnen där vi satt och såg solen gå ner över båtarna. Semester!!

Efter lite frukost körde vi vidare mot nya mål och hamnade i Burg, där vi käkade wienerschnitzel som sig bör. Massor av folk överallt så vi var lite skraja att vi skulle få problem att ta oss hem men vägen upp till Puttgarden var OK, inga köer. Stannade till och inhandlade lite vin på Bordershop så nu klarar man sig ett tag (*ler*). Hemma i stan igen framåt kvällningen efter att ha haft "Allsång i bilen" på vägen hem. Så jäkla kul att hitta gamla goa låtar och bara sjunga för full hals... ha ha ha.

Och sen idag tog vi de stora barnen, Guilherme och Lily, med oss till Bakken i Danmark. En underbar dag med sol och fantastiskt snälla ungar. Även här sjukt mycket folk men de skötte sig exemplariskt och åkte massor med karuseller. Även gamla Farmskan tog sig upp i bergodalbanan och i vattenrutschkanan. Maken som hatar karuseller läste fel på "Mine banan" (trodde där stod MINI banan...). Följde med på en tur och höll på att falla ihop efteråt (*skrattar*), då den for runt i över 65 km i timmen. Men Lily tyckte den var kul och ville åka igen... Så mysig dag och jag tror nog att de var väldigt nöjda

Däremot är ju vi gamlingar lite tröttare efter en sån dag så nu säger jag Godnatt!
Imorgon har vi kalas för Tessan som fyller 30 år och sen är det dags för dem att ge sig hemåt
Sen är det bara vi två här hemma igen
 
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0