Minisemester i huvudstaden

Tre härliga dagar i Stockholm och lite andra ställen... sååå skönt! Vi stack tidigt i måndags morse och körde i lagom takt upp mot huvudstaden. Musik som vi gillar på Spotify fyllde bilen och vi sjöng med för full hals. Litet stopp bara för lunch och sen var vi lagom uppe till en kopp eftermiddagskaffe på hotellet. Bra hotell med fräscha rum... inget att klaga på där inte.
 
Efter fem tog vi oss ut till Exploria center där Dottern nu jobbar som showartist. Ett helt otroligt fint center där ett gigantiskt lekland med massa aktiviteter var inhyst. Plus då restaurangen Wild wild west där hon sjunger och serverar. God mat (framförallt mycket mat...) och härlig skönsång. Hon är jäkligt duktig vår Elin
 
Tisdag morgon och vi bestämde oss för att åka ut till Mall of Scandinavia... oj vilket köpcenter och OJ vad vi hittade mycket bra saker (*förvånad*). Med trötta ben åkte vi hem till hotellet igen med välfyllda kassar och bagage... även ett whiskeybord fick följa med hem. Lite slapp innan vi åkte in till stan igen för att gå på Skansen och lyssna på allsången. Toppenkväll verkligen med bra artister och vi stod väldigt bra till. Efter allsången fortsatte Orup sen en hel timme... varm och ljummen kväll och Orup på scen... Mumma!

Även Glenmark var där... hur snygg får man vara i den åldern egentligen?
 

Kvällen avslutades med lite vin och småprat i hotellets bar med Dottern. Härlig dag! Sen upp och åt en långfrukost innan vi packade bilen och for hemåt igen. En sväng inom Motala och tittade på lill-dotterns lägenhet (så fin!) och sen ett sista stopp i Växjö för lite middag vid sjön med Macke och Sara.


En minisemester när den är som bäst!
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0