Så håller vi helg

Så är det äntligen fredag och denna hektiska vecka är till ända. Sitter hemifrån och jobbar idag och har fått massor gjort när man inte är uppbokad på möten eller har folk omkring sig. Skönt!
 
Onsdagen var halvdagsmöte i Helsingborg hos kund och mötet avslutades sen med gemensam sommarmiddag på restaurang Sillen & Makrillen. Har sagt det förr och säger det igen... Sjukt bra mat!! Jag åt hälleflundra med kantareller och det var så gott så det var löjligt. Att man sen nästan sitter ute i havet och äter gör ju inte saken sämre. Fast å andra sidan var det ju inte "sitta på altanen väder och äta" precis... regn och rusk. Hur skall den här sommaren bli egentligen? Känns inte som om värmen orkar mota bort regnmolnen. Blommorna man planterat är ju helt mosade av allt hällregn... suck!
 
 
Sen måste jag bara nämna också att jag blir helt mållös varje dag man tar in tidningen. Det känns inte längre som att någon korrekturläser eller kollar texterna som printas. Igår var rubriken "Onaniattackare kan ha eldat i cell". Vad fasen är en onaniattackare? Och vet man inte om någon eldat i en cell? Borde väl finnas några spår kanske... Nej annat var det förr... allt var bättre förr (*ler*)
 
Önskar er en skön helg... med sol!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0