Så har semestern smygstartat

Första dagen på semestern... eller halvdagen kanske är mer riktigt att säga eftersom jag har ett problem som måste lösas innan jag kan logga ut på riktigt. Men det räknar jag med kommer att ske om en liten stund. Om inte kommer jag att få ett smärre bryt för mer segdragen historia än just denna att få löst får man nog leta efter.
 
Semestern inleds annars som sig bör med hygge och grannmästerskap i Everöd mellan oss och våra forna grannar Löfgrens. Hemmagjorda hamburgare med tillbehör från grillen innan vi drog igång kubben. Två ganska snabba raka vinster (alltid bäst av tre) för Färms... och därmed en första inteckning i det nya vandringspriset. Samtliga tre vandringspriser bakåt i tiden har också gått till oss... jo men så att (*ler*)

Efter match blev det godis i flytande form och annat spel... ett nytt som hette Oogachakka. Sjukt kul där man skulle sjunga strofer och sen skulle motståndarna fylla i. Oj vad vi skrattade bitvis. Att sen maken och Dan är otroliga på många sätt gör ju inte saken bättre. Filmklipp från herrarnas försök till sång finns som bevis.
Dialog från kvällen:
Dan: Har du hört om han som frågade frun om de hade bordstabletter
Maken: Nej
Dan: Frun svarade att de bara hade stolpiller...
Ibland orkar man liksom inte med deras humor
Men riktigt riktigt trevligt i vanlig ordning och sent i säng med hesa halsar. Frukost tillsammans sen innan vi gav oss av hemåt.
 
Lily-familjen är inne på Barnens dag, snälla kusin P har fixat biljetter till dem. För oss har det blivit fix och lite matshopping... ikväll kommer Falunfamiljen. Snart är vi alla samlade. Härligt!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0