Sämre än sämst

Såg Tyskland - Italien igår och blev bitvis sjukt frustrerad... alltså vad har hänt med viljan att göra mål? Som de spelade igår borde ju planen vridits 90 grader så de hade kunnat springa ännu mer i sidled. Dåligt! Och sen avslutades hela möget med straffar och sämre straffar än så har väl knappast skådats. Inte räddningar direkt utan riktigt usla division 7 straffar. Nej bättring om ni skall vara värdiga vinnare av EM. Ikväll håller vi dock på Island. Jag hoppas på Wales - Island i final... så jäkla coolt det hade varit.
 
Igår regnade det precis HELA dagen och det var omöjligt att göra någonting annat än att shoppa på stan. Fick inhandlat alla presenter till Mila och också lite annat smått och gott. Gjorde faktiskt också slag i saken och köpte mig lite "hokus-pokus-tabletter" (?) mot mina vallningar för just nu är det sjukt jobbigt. Det är svårt att förklara om ni inte haft det men känslan av att ständigt vara svettig och att det rinner i hårfästet, längs ryggen och i alla porer är INTE skönt. Nu får vi se om dessa hjälper... I will let you know.
 
Efter jobbet i fredags cyklade vi ner till hamnfesten här i Åhus. Käkade riktigt gott på Pråmen och sen tog vi oss in på själva "festområdet". Men herregud... det var verkligen ingenting att vara på. Så det blev en snabb visit verkligen. Antingen blir man äldre och ser saker och ting ur ett annat perspektiv eller är det helt enkelt så att det har överlevt sig själv på något sätt. Jag väljer att tro att det är så...
 
Maken är just nu ute och försöker sätta ihop en gungställning med lite rutschkana och sånt till barnen. Han började redan igår och efter att ha tillbringat någon timme i garaget krävdes bärhjälp av Farmskan ut till gräsmattan. Han svor lite för det fattades någon "distansbit" och någon "skruv var för lång". Efter en titt på ritningen konstaterade jag att distansbiten satt fel och att det var därför skruven var för lång. Åtta svordomar och demontering senare så var vi åter på banan och nu står åtminstone stommen klar. Fortsättning idag (*ler*)
 
Idag skiner åtminstone solen...
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0