I Hilti-borrens förlovade land

Nerbäddad igen... suck! Lite väl optimistiskt så tänkte jag att jag "nog kunde vara med på Futuredagarna...". Det var dumt, mycket dumt. Så nu ligger jag här igen med feber och snoret från helvetet. Men så är det, det är bara att ta några lugna dagar nu och låta skiten läka ut ordentligt. Fick mig en liten utskällning också idag av Dottern och en mild förmaning om att kontakta vårdcentralen. Skall faktiskt ta henne på orden om det inte ger med sig här imorgon.
 
Som sagt så försökte jag ju vara uppe och igång lite igår. Vi besökte Magda och gratulerade på hennes 30-årsdag och sen satt vi hela eftermiddagen med lite strategijobb innan jag drog till Älmhult för att vara med på Future. Så fruktansvärt kul att träffa alla kollegor från hela världen. 164 stycken var vi och det började med rundvandring på IOS och sen en gemensam middag. Och så i morse kom svaret... åk hem! Så när de andra drog iväg på nya äventyr så åkte Farmskan hem och la sig. Surt men bara att gilla läget.
 
Så nu ligger jag här och försöker vila mig medan snickarens Hilti-borr gör allt för att hålla mig vaken... Ja ja... jag får helt enkelt sova en annan dag
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0