Långhelg ahead

Man börjar så smått se ljuset i tunneln... just nu är jag bara glad att jag kan andas med stängd mun (*ler*). Nej faktiskt så känns det bättre idag, febern har släppt och tabletterna mot bihåleinflammation har hjälpt så liket lever. Har varit hemma idag men orkat fixa lite mail till och från så att man inte blir helt efter. Semester imorgon fredag vilket var planerat sen länge och det kunde ju knappast kommit lägligare. Nu får kroppen vila sig hela fyra dagar innan det är dags att ta sig ner till jobbet igen.
 
Snickarna jobbar på utanför och snart har vi en ny trätrappa inklusive en liten yta för bord och stol. Den andra trappan var väldigt liten och framför allt sjukt hal så fort det regnade. Så det skall bli gott att få en rejäl trappa. Sen till nästa år så skall vi "silverifiera" den så där snyggt som man kan. Då kommer den att smälta bra in med det övriga träet som också skall målas grått vad det lider. Mycket man vill...

Hoppas vädret också håller i sig över helgen så att man kan få lite gjort i trädgården och kanske ta sig ett och annat dopp i poolen.
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0