Pust och stånk

Så börjar Midsommarhelgen att gå mot sitt slut... och vilken värme den bar med sig. För någon som lider av klimakterievallningar så var detta liksom lite grädde på moset, löken på laxen... Btivis rann det fullständigt ner över hela kroppen. Usch och fy... så tur man hade lite ombyte med sig in till Nenne och Thomas för efter lekarna så luktade man inte precis hallontårta. Men nu skall vi ju inte klaga när man för en gångs skulle kunde vara ute hela dagen och kvällen. Så det är bara att gilla läget, dricka vatten och svettas på.
 
Vi hade i varje fall en fantastiskt trevlig kväll och deras hus blev verkligen avfirat ordentligt. God mat, sång och musik, tävlingar, dans och skratt... härliga vänner!
 

Vilket midsommarbord!
 
Kom igen nu killar, kom in och dansa... det är inte såååå varmt här inne...
 
Hemma hyfsat sent så det blev en lång sovmorgon sen igår. Tror inte maken vaknade förrän halv 11... har väl aldrig hänt. Något sega men vi drog igång med storstädning extra vaganza. Varför? Ingen aning... vi gillar väl att plåga oss själva när det är typ 35 grader ute. Tur man har pool så man kan svalka sig emellanåt. På kvällen kom stor-sonen hit så då cyklade vi ner till byn och köpte glass. Otroligt långa köer som vanligt för att få en Otto's glass men det är värt sin väntan. Sen blev det fotboll, kaffe och lite slapp framför TV:n
 
Och idag har vi varit ute och fixat lite ärenden och dessutom fått häcken klippt på framsidan. Så lite energi är där allt i gamlingarna. 12 dagar kvar... sen semester!
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0