Back in reality

Så är man tillbaka i vardagen igen... en avbiten tand senare och fortfarande med vatten i örat (*ler*). Den där tanden rök på planet hem när jag bet i, den något för gamla, bullen till frukosten. Men men... det där får vi fixa till nästa vecka, värre är det med det jäkla örat för snart får man ju ett psykbryt. Det är sjukt irriterande att ha lock för örat och vara lite yr hela tiden. Hmmm... man börjar bli gammal tror jag
 
Paps & Babs var och hämtade oss på tåget när vi anlände till Kristianstad och de hade ockå den fantastiska godheten att ha handlat frukost till oss som stod klar i kylskåpet. Det är fasen kärlek det! Babsan hade gjort köttbullar också och hur gott var inte det... och mjölk. Mums! Resan hem gick faktiskt betydligt bättre än vad man förväntat sig, annars kan det ju vara ganska drygt att åka så långt när man bara vill hem. Men det gick bra och Finnair är absolut något jag kan rekommendera om ni vill resa långt.
 
Sen har jag ju jobbat nu två dagar och maken har fixat här hemma med tvätt och grejer under torsdagen och fredagen. Igår tömde han och Paps stugan på det absolut sista så nu är det överlämning i nästa vecka till nya ägarna. Känns ändå rätt OK nu tycker jag. Vi skall dit idag och bara kolla så att vi inte glömt något och sen kommer städfirman på tisdag sen... morsning och goodby och tack för fina år! Blir även en sväng om Wallgårds för att hämta upp alla fina tapeter vi köpt till huset... nu längtar man efter att få sätta igång.

Gårdagskvällen tillbringades först på Mässen för lite AW och sen med käk på stan med lite kompisar. Fast ögonen drog rejält framåt 9-tiden så det blev ingen sen kväll (*ler*). Men mysigt att få snacka lite. I helgen som kommer åker vi till Falun och hälsar på Tessan & Rui som nu flyttat in. Även Motala-familjen och Elin kommer dit så det blir stort pusskalas med alla barnbarn. Som man längtat efter det (*myser*)

Nej... upp och klä sig
//Farmskan


Kommentarer
Lilla B

Rackarns skönt att ni är hemma!! Har saknat er..
Längtar efter att få träffa alla ungarna! Hälsa <3

2016-03-12 @ 09:58:28
Kusin P

Välkomna hem! Nu får ni komma hit en kväll och berätta om resan😊!

2016-03-12 @ 18:10:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0