Balsam för själen

Så har hon åkt vidare lill-tösen och fyra mysiga dagar är till ända. Mat, filmer och småprat och bara lugn och ro... så mysigt. I tisdags åt vi lax (passade på när maken var och spelade) och det var så sjukt gott och tog typ 5 minuter att laga. Fasen också att inte maken äter fisk... han missar verkligen många höjdpunkter. Men som sagt... nu är det som vanligt här hemma igen, bara jag och maken som tassar omkring. Vi väntar i och för sig på att snickarna snart skall masa sig hit och börja med våra fönster. Måtte det bli snart!
 
Har anställt en ny kollega till mitt team och tro det eller ej... denna gång en kille. Det blir alltså en tupp i hönsgården för första gången (*ler*). Känns verkligen jättebra och så himla glad att åter igen få tag i riktigt bra personer. Så denna veckan har vi haft en hel del intro med honom och det lär ju fortsätta någon vecka till innan han är nåt så när inne i det hela.

Blivit firad av lill-sonen och hans familj också idag... tidig födelsedagspresent. De är nämligen nere för att de haft urnsättning av barnens farmor idag. Fick jättefina underlägg, vilket verkligen var behovet. Tack!
 
Vinterhjulen är pålagda - check!
Massage ikväll - check! Balsam för själen
Ny jullampa inhandlad - check!
Det där sista var enligt maken "helt otroligt", själv tycker jag bara att den är skitsnygg

Man kan aldrig ha för mycket julsaker!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0