Barnpassning och avsked

Idag var det sista dagen för kollegan Carolina... dags att föda barn och som vanligt när teammedlemmar lämnar blir jag lite nedstämd. Vi är ett härligt gäng och alla som försvinner fattas oss. Fast vi har fått en go efterträdare under hennes mammaledighet, en kille dessutom, en katt bland hermelinerna så att säga (*ler*). Och snart kommer ju också Magda tillbaka och så får man bra energiboost igen. För det behövs kan jag säga, det är inte alla dagar som är bra dagar. Nog sagt om det!

Gårdagen innebar semesterdag då jag var i Motala för att leverera en styck hund och sen stanna kvar för lite barnpassning. Eller för min del är det ju egentligen bara barnmys... Mysigt att få en heldag med dom helt själv även om det bitvis är tufft att både leka doktor och passa virvelvinden Mila, ha ha ha. Men som sagt igår var jag både prinsessa, doktor, tjuv och polis. Härliga ungar!
 
Fönstren är på plats och det har blivit riktigt bra. Snygga som bara den och jag är sjukt nöjd. Så helgen får gå åt att putsa dem samt måla fönstersmygar och resten av trappan. Fest nästa helg så då behöver vi vara klara.

Nu skall jag dock slänga mig i soffan och bara njuta av att det fredag
Det innebär sovmorgon imorgon... halleluja!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0