Födelsedag

Japp så har det gått ett år till och Farmskan närmar sig att bli 55:a... Funderar starkt på hur tidigt man egentligen kan gå i pension? Fast då behöver nog aktierna stiga lite till (eller vad tror ni kollegor?) Gäster igår som kom och firade lite och det är ju så mysigt så där en vanlig torsdag. Lasagne och lite vin, vad kan bli bättre. Fick spel och blommor, presentkort och elvisp minsann. Så det var en bra kväll

Modern och Rolf stannade kvar tills idag så det blev en mysig frukost ihop. Var ju uppe med tuppen och lämnade bilen på verkstad så dagen har varit lång. Trädgårdsmästaren kom också förbi och fick alla sina instruktioner på resterande upprensning och trädfällning. Fatta hur skönt det skall bli när det är klart... längtar som bara den på att äntligen få lite fason på den här trädgården. Maken är inte lika känslig men har förlikat sig med att det inte blir tyst i det här huset förrän det är gjort (*ler*)

Storsonen skulle kommit ikväll men tyvärr fick han förhinder, så nu blir det bara jag och maken och lite mackor framför TV:n... bra fredag det också. Imorgon blir det desto livligare när 14 personer skall vara här på glöggmingel. Lekar och annat är fixat, buffén går vi på imorgon... skall bli riktigt kul!
 
Och så har jag köpt de första julklapparna... black friday is da shit!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0