Nu är det jul!

Jag vet att jag fuskar men jag bryr mig faktiskt inte. När jag nu ägnat hela lördagen åt att putsa alla fönstren så tyckte jag att det var läge att sätta upp julbelysningen. Bara en vecka till första advent så det är ju inte helt skogstokigt ändå... eller? Men julmusik däremot... det börjar vi inte med förrän på lördag (*ler*)

Fönstren är så sjukt fina och nu när maken dessutom målat smygarna också så blev det riktigt bra. Ett helt annat ljus i rummet och det känns att det är bra kvalitet. Och nu är som sagt allt uppsatt, gardinerna på plats och huset städat... man kunde ju lika gärna passa på när allt var nere. Fick dessutom ett ryck och gjorde lussekatter igår, man har nog lite damp trots allt. De ser väldigt goda ut, just nu detoxar jag ju lite så jag har ju inte fått smaka dem själv men de ser som sagt goda ut. Maken undrade lite hur jag kunde stå i doften och inte äta men det gick bra, sockersuget är borta så nu är det bara att hålla i fyra dagar till.

Paps & Babs kom en stund och hälsa på idag, hon skulle klippa lite trollhassel. Där är inte mycket kvar av busken för tillfället efter blomsterkillens ansning men det lär ju växa ut igen

Och så var det söndag kväll och ny vecka runt hörnet... med födelsedag (*myser*)
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0