Plötsligt händer det

Nöjd AB efter gårdagens besök med kollegor på Jägersro... 1.700 kronor rikare än när jag kom dit (*ler*) vilket kändes som en bra utdelning så där en vanlig tisdag. Kan ingenting om hästar så det var ren och skär tur. Kul var det i varje fall så det blir nog fler gånger. Kollegorna var inte lika nöjda dock, de flesta gick back (även om de i slutet försökte pumpa mig på information). Svårt att förklara något som man inte riktigt fattar själv. Gick helt och hållet på namn och kuskar och det visade ju sig vara rätt... i varje fall igår.

När vi var på väg ut så tänkte jag att jag tar några lottor också och då vann jag choklad. Köp en triss liksom... nåja, nu är min tur över för denna gång. Sov över i Malmö i natt och det är onekligen rätt gott att bara ha 78 meter till kontoret. Både sova länge och slippa köra bil, hur bra som helst.

Har precis fixat lite mat till imorgon kväll så nu är det bara lite småpyssel kvar vilket är bra. Svårt att ta emot gäster när man jobbar hela dagen om man inte förberett. Sen är det snart helg igen och vi har glöggmingel här hemma. Ska bli riktigt roligt, ser fram emot det jättemycket... känns som längesen vi träffades allihop. Behöver jag varna grannarna tror ni? Ljudnivån brukar vara "lite" hög...
 
Go onsdag!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0