Regn och rusk

Skånsk vinter har börjat... ni vet varianten "regna från sidan och blåsa som helvete"... övriga Sverige verkar ha fått rejält med snö men här i Åhus är det bara regn. Maken är ute och fixar och donar i garaget och trädgården och själv skall jag strax dra igång lite städning. Haft besök i helgen av småtjejerna och även av Modern och Rolf. Så en och annan smula lär väl åka igenom det där röret (*ler*)

När töserna skulle åka hemåt igen igår så gav jag Lily en leksakskatalog och bad henne att sätta kryss för de saker som hon ville ha nu när jultomten kom. Idag ringde de och sa att hela katalogen hade kryss... ha ha ha. Lite roligt är det dock. Men det underhöll ju henne en stund i alla fall.
 
Bara tre arbetsdagar nu i veckan som kommer sen drar vi till Portugal på dop av Noah. Ska bli jättemysigt att komma iväg och kanske få uppleva lite värme som grädde på moset dessutom. Katolskt dop så det skall ju också bli spännande att se hur det är. Gott med en långweekend och sen komma hem till att det nästan är dags att börja sätta upp jullamporna. Mys på hög nivå!

Nej... dammsugaren kallar!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0