Myshelg med M&S

Shit vad det har blåst i Åhus i helgen... i fredags och igår lördag var det bitvis så vi trodde taket skulle lyfta. Ni vet sådär så det bara suger tag och knakar i alla takstolarna... otäckt. Men det hindrade inte oss från att ta oss ut och gå en sväng på seneftermiddagen igår när stor-sonen och Sara var här. Till och med stranden fick sig ett besök och det var precis som om man blev blästrad bitvis (*ler*)


Men det var skönt att få lite luft för vi hade precis bakat typ 100 bullar och jag var sjukt varm och svettig och behövde en rejäl "blåsning". Stolt är jag också att jag tog mig själv i kragen och bakade lite... känns som om det var längesen det hände. På kvällen var vi nere på Spice och käkade middag... maken var på spelning så det var bara vi tre som gottade oss i god mat. Sen hem och käka Ottos lakritsglas och ta en kopp kaffe framför en film. Myslördag!
 
Idag är det dock mindre blåsigt men det regnar en del. Vi skall strax köra in till svärmor en runda och hälsa på sen får det bli lite hemmafix innan det är dags att starta upp en ny vecka. En vecka som innebär några dagar i UK. Då hoppas vi på bättre väder
 
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0