Något provocerande

Min klocka ringer 05.15 i normala fall... och nu när maken har nytt jobb så behöver han inte gå upp förrän halv 7. Japp orättvist som bara den. MEN... trots detta går han upp nästan samtidigt med mig för att "han inte kan sova". Så jäkla provocerande när man själv är helt död när klockan ringer. Den mannen!

Lugna gatan hela helgen för Färms... vi stängde ner poolen så nu är sommarens poolsäsong officiellt avslutad. Skydd på så att den inte skulle invaderas av grodor i vinter eller att det skulle ramla ner skit. Och sen över skyddet även en presenning som skulle skydda skyddet... ja, ni fattar. Vad hände sen på natten? Jo ösregnet från helvetet och eftersom presenningen inte hade några hål för avrinning så knäckte det nästan det nyinköpta skyddet. Så av med det igen och försöka fixa fixa... Några idéer? Bra sådana mottages nämligen tacksam just nu. Och Nej, ett pooltak för 125.000 kronor är inte ett alternativ.

Äntligen har också säsong 5 av Homeland kommit på Netflix så nu sitter vi som två riktiga nördar och ser på avsnitt efter avsnitt. Så otroligt bra serie, och har ni inte sett den så börja genast. Ikväll är jag dock home alone så då får jag se något annat... Dicte går ju ikväll så det är helt OK. Undrar ni också om Wagner dog?
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0