Trollhassel och läsglasögon

Idag kom han med motorsågen... blomsterhandlaren från byn var mer än nöjd när han fick hela sin lastbil fylld med trollhassel. Tydligen är detta något som är väldigt dyrt att köpa in och vi som hade en gigantisk buske (snarare träd...) tyckte ju att det var ganska gott att han kom och sågade ner och forslade bort. Win win i mina ögon även om många ansåg att jag kunde sålt det dyrt. Men det är ju knappast så att jag skulle stått längs vägen någonstans och sålt grenar... Nåja, ett presentkort ligger och väntar i butiken så jag istället kan hämta ut lite roliga växter eller krukor till oss här hemma.
 
Som ni förstår så har jag jobbat hemifrån idag och det var inte bara för att motorsågsmannen skulle komma utan vi skulle också få besök av rörmokaren. En service på värmepumpen kände vi kunde vara en bra investering inför vintern. Vi visste ju inte heller när det senast var gjort så det kände vi var väl investerade pengar. Bra så! Gott när man kan sitta här inne i värmen och jobba och låta folk springa runt och fixa saker under tiden.
 
Dagen har mest inneburit telefon, lite telefon och så lite mer telefon. Det stod på mitt pepp-kort i morse att det här skulle bli en rolig dag men jag vet inte... snarare orolig kanske. Men men... nu är det helg och nya tag på måndag igen. Man får bita ihop hårt ibland.
 
En sväng till stan och hämta mina nya glasögon ikväll också. Två par för priset av ett så nu är jag äntligen seende igen (*ler*). Fick godkänt av mannen i mitt liv också så alla nöjda. Och nu har vi avnjutit en god middag och ett välförtjänt glas rött vin till det. Fredag när det är som bäst. Imorgon kommer storsonen och Sara och vi får rå om dom ända tills på söndag. Myspys
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0