Då har vi firat mamsen

Shit vad jag är trött på det här jäkla vädret. Man brukar ju tala om April-väder men det här är ju löjligt... Vi hade räknat med att kunna vara ute i trädgården en sväng idag men se det där verkar vara helt omöjligt för gräsmattan och tomten är täckt av... hagel! Men kom igen nu våren! Det är faktiskt ditt fel att min magnolias alla knoppar frusit sönder, och det är ditt fel att mina tulpanlökar fortfarande ligger i sina påsar och det är ditt fel att jag just nu sitter och jobbar istället för att vara ute i friska luften. Spänn musklerna nu!
I helgen har vi firat Moderns födelsedag och som vanligt bjöd de på mumsig mat och trevligt sällskap. Det är ju inte helt lätt vad man skall ge henne, de har ju liksom allt... så jag gav bort en spa-dag tillsammans med mig (*ler*). Då blir det ju lite som en present till mig också.

En vecka kvar sen kommer snickarna och drar igång med altandäcket, uterummet och också husgavlarna som skall få nya fönster och liggande panel. Skall bli så gott att få det gjort... äntligen. Jag är så sjukt trött på de fönstren som är där nu, sådana där bågformade skitfönster som inte går att ha några gardiner vettigt till och dessutom är de dåliga och går inte att öppna... eller jo, de går att öppna men sen inte att stänga.

Kul när det händer nåt... ha ha ha
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0