En dag kvar... kämpa!

Trött AB har jag checkat in här hemma. Mötte maken i dörren och det är ju lite så det är här hemma för tillfället... "jag är ute när gubben min är inne...". Nåja, snart är det dags för en långhelg och det skall bli så härligt att vara ledig ett tag. Fyra dagar fritt, fyra dagar jobb, fyra dagar fritt, fyra dagar jobb. Blir två bra veckor som kommer nu!

Helgen var fantastisk... lill-dottern och Josef var ju hemma så det blev hygge, trädgårdsfix, god mat och vin. Även om söndagen inte var lika bra i vädret så var det ändå en hel del som blev gjort. Framförallt fick vi också huset städat ordentligt och det är alltid lika skönt när det är klart. Snickaren var också här och kikade lite på baksidan för att räkna på det trädäck och uterum som vi vill få till. Vi får väl se om vi studsar till när offerten kommer.

Ny ljudbok för Farmskan också... och äntligen en ny Harry Hole från Jo Nesbö! En sak är säker man blir aldrig besviken på Jo och hans böcker om Harry Hole. Kan säga en sak... mitt medlemsskap på Storytel är verkligen värd sitt pris. Så otroligt många bra böcker jag konsumerar vecka efter vecka. Love it!
 
Nu lite kvällsmat och en check på börssidorna (*ler*)
//Farmskan


Kommentarer
Papsobabs

Vi vill önska Er en trevlig resa . Hoppas att ni kan koppla av från jobb och trädgård. Kramar från oss.

2017-04-04 @ 19:56:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0