I gamla kvarter

Amsterdam... tillbaka igen i gamla kvarter, härliga nostalgiska minnen i glada vänners sällskap. Så härligt att vara där på besök och jag känner verkligen att det där är "min andra stad". Vi har haft en fantastisk långhelg med riktigt bra väder så näsan är röd och grann. Vi har bara strosat runt, ätit gott (Pasta e Basta förstås!), druckit gott, suttit i solen på uteserveringar, besökt Keukenhof och en massa andra härliga ställen. Så mysigt! Jag känner mig fulladdad med energi igen, vilket var behövligt.
 
Vi har bott bra i södra delen av stan, kanonbra förbindelser både mot Schiphol och mot stan men hotellet var lite "udda". Konstiga rum, jättehypade verkligen där toan och duschen var mitt i rummet. Gäller verkligen att man känner varandra väl om man skall gå på toa bara sådär mitt i rummet. Men å andra sidan... hur mycket är man på hotellet. Typ ingenting för vår del förutom när vi sovit.

Våren hade verkligen kommit och stan stod i full blom... så vackert med alla tulpaner. En stor, stor kasse med olika sorters lökar och andra växter fick jag med mig hem så imorgon blir det ut att plantera. Allt har klaffat bra ända tills vi kom till Kastrup och skulle ta tåget hem... givetvis! Försenat, grrrrr. Så mycket som vi har åkt runt i Amsterdam och aldrig någonsin har det varit försenat. Hur trött blir man inte!
 
Nåja, vad är väl det att gnälla över, i säng med dig nu. Imorgon börjar allvaret igen
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0