Fiber - check!

Så har vi då äntligen fått in nytt bredband via fiber men givetvis inte utan besvär... så typiskt oss att alltid få problem. Den första routern som de skickade över gick inte att få igång eftersom den medskickade adaptern till ström inte passade i hålet... alltså vad är oddsen för det? Supporten kändes lite skeptiska när vi ringde och sa att det inte gick att sätta i sladden i uttaget. Hur som, 5 dagar senare (och 2 dagar innan vårt gamla nätverk skulle stängas ner) fick vi idag en ny router och givetvis funkade det inte heller. En halvtimme med supporten med alla möjliga saker som skulle testas innan de kom på att bredbandet troligtvis inte var aktiverat... suck. Men peppar, peppar så löste det sig enkelt via C4 Energi's hemsida så nu är det "fiber in da house" och vi är fattiga igen (*ler*)

Gårdagen spenderades i Frankfurt på möte och på hemvägen landade vi 8 minuter innan mitt tåg mot Kristianstad skulle gå. Men några vassa armbågar framåt i kabinen efter landning och en lättare joggingtur senare så hann jag med tåget. Tjoho! Bara för att 30 minuter senare inse att jag glömt skifta tåg i Hyllie och nu satt på ett tåg som endast tog mig till Hässleholm. JAG ORKAR INTE! Jag är sämst helt enkelt
 
Men en snäll kusin P (puss till dig) hämtade upp mig och skjutsade mig hem eftersom maken var iväg. Nu skall här sparas så vi kan få till en bil till så slipper man eländet med allmänna transportmedel.
 
Fast OK... denna gången var det ju inte deras fel
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0