Nytt pass - nya minnen skall skapas

Fredag och Farmskan sitter hemifrån och jobbar. En hel del document skall skrivas och valideras så då är det bra att sitta lite ostört. En snabb tur till stan över lunchen för att hämta upp mitt nya pass. Det gamla konfiskerades och med det en massa minnen från de senaste fem åren. Förutom att det innehöll mitt EU-medborgarskap för Holland så har vi tripper till Thailand, Curacao, Australien och Ryssland. Underbara resor, med kollegor, med vänner och bara jag och maken. Men ny är det ett tomt och helt stämpelfritt pass jag har och det skall nu fyllas med nya minnen. Vi rivstartar med en tripp till Tyskland på tisdag och sen en vecka i Kroatien i September. Härligt!
 
Veckan har varit riktigt givande och innehöll också en kick-off med hela mitt team. Så himla bra. Vi var på Ängavallen utanför Malmö, ett riktigt bra ställe med en passionerad (läs: ville prata mycket) om sin gård och sitt lantbruk. Men verkligen ett härligt ställe så jag förstod varför han var så stolt.

Imorgon hoppas jag att vädret blir kanon för jag längtar efter att få vara i trädgården. Tänkte skära buskar och rensa i växthuset. Så avkopplande! Sen på kvällen skall vi på räkfrossa med lite vänner och sen är det söndag igen, bland annat med kalas för Leon... hej och hå
 
Njut av helgen vänner!
//Farmskan


Kommentarer
Pass-experten

Varför behåller du inte det gamla? Det är PRECIS därför jag gärna behåller/inte lämnar in. Man MÅSTE väl inte lämna in dem? 😉

Svar: Till Magda! Det är tack vare dig som jag gärna stoppar undan mitt gamla pass... vem vill riskera att bli landsförvisad, onykter och utan bil :)
Farmskan

2017-08-18 @ 21:40:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0