Room with a view

Sitter med en hyfsad Ceasarsallad i pappkartong i ett hotellrum i Malmö. Tidig avgång från Kastrup imorgon till Frankfurt så det kändes som ett bättre alternativ. Vem vill gå upp vid 3 på natten liksom? Man kan ju göra det men det är lite jobbigt att ha en heldagsworkshop i det skicket... Så det blev en hotellnatt och därmed också salad i pappkartong. Men bra där Farmskan, du klarade att inte ta Donken som alternativ... Kan man räkna det som lite bantning?

Helgen har varit lugn och skön på alla sätt. Trädgårdsjox (ja, vi har lite rötter kvar på sina ställen) och kalas för Leon som fyllt 12 år i veckan. Vi hann även med räkfrossa och trubadurkväll med "gamla" Smens baglomma i Knislinge (!) och ett besök hos svärmor. Rätt jobbigt där i helgen då hon var ovanligt borta och inte alls ville kännas vid vilka vi var. Tror att maken tar det där ganska hårt även om han inte säger något.

Busy vecka för Farmskan och det har både sina för- och nackdelar. Fördelen är att tiden till helg springer iväg och nackdelarna är att man får ta igen lite mail och skrivjobb på kvällarna. Fast ikväll kan det ju kvitta när man ändå bara sitter på ett hotellrum och glor. Missar nog Game of Thrones dock... de lär ju inte ha C-More här så det blir till att vänta tills man är hemma igen.... och sätta munkavle på maken (*ler*)
 
Go get them folks!
//Farmskan
 
PS! Magda... pass-expert?


Kommentarer
Magda

Vem annars? Du kan konsultera mig när som ✌🏼

2017-08-21 @ 18:54:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0