Så där... då är hon invigd

Fredag morgon och helgen hägrar precis runt knuten. Det blir en hektisk sådan för Farmskan och maken med start redan ikväll med "Grannsämjan" - träff med gamla grannarna från Everöd. Mat och kubbmästerskap och det är som alltid en otroligt trevlig tillställning. Sen imorgon fyller Tess år, storsonens käresta... ja, egentligen fyller hon ju år idag, 30 dessutom, men festen blir imorgon samtidigt som de då bjuder in till inflyttningsfest i sin nya gemensamma lägenhet. Skall bli hur trevligt som helst. Vi har invigt henne i den Färmska traditionen att tidigt på morgonen bli väckt med dragspel och sång... ha ha ha. Tror ändå att första året är det ganska trevligt (*ler*). Barnen för övrigt vet i sjutton vad de tycker egentligen.

Även söndagen blir lite i kalas tecknet då vi skall träffa en gammal dam som maken spelat med förr. Kanske inte lika mycket rajtan tajtan men ändå... kaffe, kakor it is.

Nu börjar dock min dag med ett läkarbesök då jag har krångel med mitt öra. Sen till polisen för att förnya passet... ja, det är en sådan dag när man måste få till lite ärenden. Suck!
 
Ha en skön helg vänner! //Farmskan


Kommentarer
Anonym

Ingen födelsedag utan Stiffes spel 😂😍 trevlig helg älskling! Pöss mellandotter

2017-08-11 @ 12:21:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0