Badhotellet

Tisdagar är min hemmakväll, maken är iväg och spelar och jag har TV:n helt för mig själv. Badhotellet står på schemat och det är en riktigt mysig liten serie tycker jag. Man blir lite glad av den... danskarna kan det där med serier. Vem minns inte Matador...

Fem arbetsdagar kvar sen går vi in i Mars månad. Helt sjukt! Snön har i varje fall smält helt undan och idag fick maken tömma lite överflödigt vatten ifrån poolen så visst börjar det våras. Solen har ju lyst också idag även om det varit riktigt blåsigt, i varje fall i Helsingborg. I helgen har vi ingenting planerat och håller vädret i sig så skall jag ut i trädgården och fixa lite. Längtar verkligen efter att få hugga tag i lite sådana projekt.

Det där med helger och att vara upptagen är annars en otrolig historia. Det fylls på och fylls på och helt plötsligt är man uppbokad på olika evenemang, fester och diverse resor ända fram till sommaren. Så ibland är det skönt att ha en helg där man bara kan vara ledig också. Vi har ju trots allt en del mindre projekt kvar här inne också att färdigställa innan det är dags att hålla semester på riktigt (*ler*)

Det är lajvet!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0