Snö helvetet...

Det där med trädgårdsarbetet kunde man ju glömma... igår när man vaknade hade det åter igen snöat cirka 7 centimeter så hela trädgården var vit. Skit också! Nåja... det lär väl inte springa ifrån mig antar jag. Så fick man ju istället ägna denna lördag åt storstädning och då menar jag inte det vanliga dammandet och dammsugandet utan hela middevitten med kyl, frys och skafferi. Shit vad man sparar på en massa skit! För att inte tala om att man har saker i kylen som sett bättre dagar, jag tänker på gamla burkar med pesto, salladsdressingar, vinäger med mera. Men nu åkte det ut så hela bilen var full av kartonger och förpackningar som åkte till återvinningen. Men så gott det känns ändå när det är klart.
 
Igår var det en sorgens dag på jobbet när chefen gick ut igenom dörren för sista gången. Eller ja, han kommer in på tisdag en liten runda men då är inte jag på plats. Tror vi var ganska många som hade det kämpigt med att hålla tårarna tillbaka, inte minst han själv faktiskt. Han fick lite god dricka och så en Arsenal tröja med sitt namn på. Tror han blev väldigt nöjd med just den faktiskt. Sen att där finns folk som undrar om "han hejar på Arsenal?" blir man ju bara trött av. Nej, han hejar på Brommapojkarna det var därför vi köpte den liksom... suck!
Ikväll blir det en sväng bort till kusin P och Jan(a) för att fira hans stundande födelsedag. Den är egentligen till helgen men då är vi inte lediga så det får bli ikväll. Så strax skall vi ta fram cyklarna och ge oss av i snömodden. Ha en riktigt skön lördag kväll mina vänner!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0