Bilbo och Epicuré

Lill-dottern är hemma några dagar och med henne kom en ljuvligt snäll och go hund vid namn Bilbo. Ännu en medlem i vår stora brokiga familj. Verkligen snäll och lydig fast han bara är en valp. Lite typiskt är det ju dock att just denna veckan så har både jag och maken massor av saker på agendan men sånt är livet. Bra dock att vi gör det varannan dag så att alltid någon av oss är hemma... jag är ute när gubben min är inne... typ!Ja man hinner då inte tröttna på varandra i alla fall (*ler*)

Ikväll är han på whiskeyprovning och igår var jag ute och käkade med alla gamla Hollandskollegor på Epicuré i Malmö. Riktigt bra italiensk restaurang och inte särskilt dyrt heller och det var riktigt skoj att träffa alla igen. Det är konstigt egentligen men vissa människor connectar man med direkt och sen finns de liksom där runt en för alltid. Och så möts på bara i andra sammanhang istället.

Just nu rullar det på ganska bra så det ska bli skönt att hålla lite helg. Även om man säger att man inte skall jobba mer än typ 50% på respektive jobb så går det ju inte att hålla det. Verkligheten pockar på och också saker som måste göras så det blir liksom lite för mycket. Men det löser sig, där finns en plan...

...som Sickan sa
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0