Det finns hopp

Jodå.. förkylningen är kvar och den är verkligen seg, till och med fick jag presentera mig när jag ringde Modern och Rolf idag eftersom dom inte hörde vem det var. Men det finns hopp för nu har näsan börjat rinna rejält och det innebär att den värsta smärtan i pannan försvunnit. Så någon dag till så är det nog tillbaka till det normala (om man nu är normal i vanliga fall....)

Denna veckan har varit ganska annorlunda för Farmskan då jag varit prao lite på ett projekt. Kul har det varit i varje fall och det skall bli spännande att se vad det blir av det i slutändan. Dock fick vi ju ett jädrans oväder här i veckan så att ta sig till och från jobbet var ett äventyr. Inte ens plogbilen hade lyckats hålla rent så det blev väldigt mycket ljudbok just den dagen (*ler*)
 
Dottern fyllde år också igår... 27 år blev hon vår älskade sångfågel som sprider glädje och galenskap i vår familj. Vi älskar dig!


Och så har vi fått ett tillskott i familjen. Nej, jag har inte blivit faster än, den lillen ville vänta ett tag till... nej, det är yngsta dottern som skaffat hund. Bilbo heter han och är hur söt som helst. Ja herreminje... den här familjen växer... and I love it
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0