Förkylning deluxe

Farmskan är förkyld! Låter som en gammal hes kraxande kråka typ... I och för sig bättre idag än igår då jag hade feber också, det tror jag att jag sluppit idag. Tyvärr så passade denna förkylning dåligt in i mitt schema så det har varit jobb som vanligt trots allt. Nej det är inte bra och Nej, jag är inte oumbärlig men ibland så passar det bara inte. Och så var det nu... Strepsils och Ipren är inköpt så det blir tidig sänggång för mig idag.
 
Annars har det varit en lugn och skön helg här hemma och vi har målat klart i hallen (eller vi... maken). Och så har vi tittat klart på två (!!) säsonger av Gåsmamman. Sjukt bra serie, och spännande. Så har ni inte sett den så in och streama vänner, värt att få fyrkantiga ögon för kan jag säga.

Lily har lärt sig hur man gör olika figurer i snap chat appen och igår tror jag att jag fick 20 stycken olika bilder skickade till mig. Hur gulligt är inte det? Att hon är så stor nu att hon fixar allt sånt gör att jag ibland kan bli lite gråtfärdig faktiskt. Tiden går så vansinnigt fort och det gäller att hinna med att njuta av det också!

Imorgon fyller Dottern 27 år... som sagt... var tar åren vägen?
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0