Pyjamas av

Fy för hundan vad kallt det är just nu. Krispigt och skönt tycker vissa men jag tycker det biter lite väl i kinderna. Fast vi kanske inte skall klaga vi som bor i Södern när andra har typ -25 grader... huga. Igår blev det inte många knop gjorda här hemma. Inte så att vi var sega efter LS-partyt men mer att det var skönt att bara ha en dag när man inte hade ett enda måste mer än att handla lite mat. Så gott! Städade gjorde vi förvisso för när julen tas bort så blir det lite dammigt. Det som däremot var bra var att granen inte barrade ett enda dugg... och då har den ändå inte fått något vatten alls detta året. Jag tycker mest det är bökigt att vattna och man spiller alltid på golvet så detta året tänkte jag att jag struntar i det. Och det funkade utan problem. Tror fasen barren sög sig fast i stammen för att få lite näring trots allt (*ler*)

Lasse Stefanz då... hur var det? Jo det var väl helt OK men det är kanske inte som konsert man skall uppleva dem egentligen. För man blir onekligen danssugen på riktigt så viss spontandans blev det allt. I varje fall för Farmskan som gillar att dansa kasedans. Maken däremot är inte lika imponerad av spontandans... han var mer runt för att "kolla ljudet" ifrån olika vinklar. Ja ja... alla har vi våra tics. Men allt som allt en trevlig kväll tycker jag.

Jo, det här med pyjamas då... nu när man varit iväg och hälsat på folk så får man ju ta på sig pyjamas eller linne eller något sådant för det passar sig ju inte riktigt att sova bara i trosor. Och vet ni... det är fasen det värsta jag vet. Man vaknar och linnet har vridit sig, kasat upp och snott sig så man blir helt tokig. Hur fasen kan man sova i pyjamas... jag fattar det inte. Så här hemma är det pyjamas av som gäller. Oavsett hur kallt där är i rummet. Nåja, där finns väl värre i-landsproblem antar jag.

Nej, nu blir det att förbereda lite käk och sen får vi se vad dagen bjuder på
Kanske att man blir faster rent utav (*ler*)
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0