Back in the saddle

Så är man tillbaka, uppe på hästen och i sadeln igen. Två veckor, lite drygt, av ledighet med lata morgnar och bara fria timmar är över för denna gång. Inte tillräckligt med ledighet om du frågar mig men man får ta vad man får nu när man precis skiftat jobb... Och det blev en start som hette duga med en massa mail att uppdatera sig med, full aktivitet på teamet (som inte haft semester) och dessutom en resa till Frankfurt imorgon över dagen. Ja ja... bara att bita ihop.

Helgen var härlig och vi firade Madde och Mila's födelsedagar med lekar, god mat och tårta. Så himla kul när vi är många och familjen samlas. Vi har också hunnit med att träffa kusin P och Jan(a) och det blev en grillkväll med bra musik att digga loss till, ha ha ha.

Maken har också hunnit med att fylla år, 53 blev han så fortfarande yngre än mig... han verkar aldrig komma ifatt riktigt (*ler*). Inte så mycket firande egentligen men småtjejerna var här och bror min med familj. Bra så. Det bästa med sommar och ledighet är att man också tar sig tid att träffa vänner som man inte ser så ofta annars, och igår var vi hemma hos några som vi träffar max 2-3 gånger per år men som man fortfarande känner är riktiga goa vänner. Man behöver liksom inte höras varje dag för att där skall finnas en vänskap. Härligt.
 
Ikväll är maken på spelning så Farmskan är home alone. Har lite jobb att göra inför resan imorgon så det är väl lika bra att han inte är här oavsett tänker jag...

Njut av livet och ta till vara varandra medan ni kan... ingenting kan tas för givet
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0