Ny vecka, nya möjligheter

Måndag och då skiner solen... rätt irriterande faktiskt när det i stort sett varit skitväder hela helgen. Jag och flickorna fick visserligen en pool-session igår men det var ju inte direkt så man ville ligga i några längre stunder. Skitsommar har det varit... suck! Har ju haft flickorna hela helgen i stort sett så inte så mycket mer blir ju gjort, man får liksom vara på bettet om man säger så (*ler*). Det har blivit ett besök på Randiz lekland så de fick hoppa, studsa och springa av sig lite energi Fantastiskt ställe det där även om det är svårt att som gammal och krum hänga med i alla hopptorn och tunnlar... Nåväl, sent i kväll kommer föräldrarna hem igen och vi och mormor/morfar kan återgå till vår vanliga lunk.
 
Stor-sonen är i Kroatien med fästmö och skickar otäckt soliga bilder därifrån... jag vill också ha solstol, bad och härliga varma kvällar. Hmmm... hoppas vi hittar en restresa vad det lider när vi firar lite bröllopsdag.

I veckan kommer Elin och Jens hem och det skall bli så roligt att ha dem hemma ett tag. Känns som evigheter sen vi träffades sist och gott att bara ha dem hemma för omväxlings skull. Annars brukar det ju vara hela högen som kommer. Det ser vi fram emot helt enkelt
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0