Sliten dam i övre medelåldern

50-års kalas igår i Lund och idag är Farmskan lite sliten. Det var en före detta kollega som fyllde år och det var en på det hela taget väldigt trevlig tillställning. Jag och Magda var där och "vimlade" runt och efter lite dans, mycket vin, härliga tal, onödig tårta och fantastiskt god mat så bäddade vi ner oss på hotellet mitt i stan och somnade sött. Magda påpekade också att snarkningarna inte var så farliga så hon hade kunnat sova hyfsat bra. Lite frukost på det och sen hemfärd... men som sagt, något sliten. Det märks att käringen blivit äldre.

Och så blev det semster till slut också även för mig men det dröjde faktiskt ända tills i fredags i varje fall. Veckan blev fulltecknad med telefonmöten och presentationer som skulle förberedas så det blev inte läge. Åkte dock upp till Motala i onsdags kväll för att hjälpa lill-sonen att kakla nya köket (eller rättare sagt VISA hur han skulle göra) så det blev jobb där uppifrån istället. Tjejerna hämtade jag dock på dagis lite tidigare för att få möjligheten att vara med dem också och inte bara vara tråkig med jobb. Det blev i varje fall klart i köket, jobbet levererat så nöjda drog vi hemåt igen på fredagen.
 
I fredags kväll var vi och hälsade på Nenne och Thomas i deras koloni... vi och en hel del mördarsniglar som också ville vara med och grilla. De är rätt äckliga faktiskt men inte så mycket att göra åt, går ju knappt att utrota dem liksom. Kommer ju ihåg hur det var i Norje där vi kunde plocka 50 stycken en kväll. Usch och fy på det. Men en trevlig kväll som sen avslutades med lite kortspel i vanlig ordning. Love it!
 
Nej, får väl gå ut och vara lite social med maken som fixar i förrådet. Altanen börjar bli klar nu, de har max 1-2 dagar kvar här sen finito. Sjukt fint har det blivit. Lägger in lite bilder här sen
 
Tjing //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0