Ullared, beachhäng och barnvakt

Lördag kväll och jag har precis lagt Noah för natten. Stora dottern och Rui är på bröllop och det är därför vi är barnvakt. Det har varit en fantastisk dag med strålande sol så det blev en sväng till stranden med barnen och Hanna. Svinkallt i havet så det blev inte mycket badat. Tyvärr blir inte poolen klar förrän imorgon då det verkligen var mycket skit i den efter vintern och snickarnas framfart. Men imorgon blir det premiärdopp (*ler*)

Igår blev det en heldag med vårt bonusbarnbarn Guilherme i Danmark på Bon-Bon-land. Riktigt trevligt ställe för barn i alla åldrar så till ett annat år får vi åka hela stora familjen. Han roade sig med en massa karuseller och så åt vi gott och shoppade lite godis och bara hyggade oss. Det var en dag han fick av oss i födelsedagspresent. Han gillar att åka iväg med oss och bara bli bortskämd... Det är ju mycket fokus på de små annars. Väl hemma igen på kvällen grillade vi korv och hamburgare och njöt i uterummet. Riktigt mysigt.
 
I torsdags drog jag och Hanna till Ullared... bara sådär. Hittade en massa bra saker som fick följa med hem, bland annat lite "plastporslin" för uterummet och så present till Mila som fyller två år idag (men firas på söndag 23:e). Lilla trollungen... redan så stor. Mitt hjärta svämmar över för dessa barnbarn vi har.
 
Nu skall jag sätta mig i soffan och bara njuta en stund, man blir trött av... solen
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0