Glad midsommar

Ber om ursäkt för dåligt uppdaterande denna veckan men det har gått i ett rasande tempo och då hinns det liksom inte med. Men nu... om några timmar är vi laddade för midsommar! Uterummet är färdigt, däcket nästan färdigt (det är biten över poolen som fattas) och soffgruppen där ute är uppackad och redo för kvällen. Så härligt!! Äntligen säger vi här hemma som kämpat som slavar för att hinna få det klart och tack Snickaren i Kristianstad för att ni är så jäkla duktiga!! Nu är det nästa vecka att färdigställa allt sen kan vi öppna för sommaren. Poolen lär väl vara full av alger och helt grön men det löser sig nog (*ler*)

Veckan har som sagt gått i ett rasande tempo, det är knappt man hinner jobba... Man har hållit i presentationer för många människor, man har haft ytterligare en avtackning nere i Ystad men alla landschefer, man har passat barnen i onsdags och sen handlat, klippt sig och fixat inför idag. Hej och hå... maken var helt slut igår så det blev en middag i hamnen innan vi stöp i säng.

Bara en liten episod från onsdagen när jag passade tjejerna... vi skulle iväg och köpa glass på Ottos och jag och Lily tog strut med kulglass och Mila fick en kula i bägare. Efter exakt 30 sekunder så tappade Mila sin glass upp och ner på marken. Hon tyckte ju dock att det inte gjorde så mycket att komplettera glassen med grus, frömjöl och pinnar. Men det tyckte farmor så jag bad Lily hålla min glass medan jag skulle försöka skrapa bort det. Efter exakt 30 sekunder ytterligare så låg min glass på marken... tada!! Det är bara att ge upp (*asgarv*). Älskar alla våra barnbarn, nästa vecka kommer Tessan och Noah ner så då får vi passa honom också några dagar. Kärlek!
 
Nä, nu får det bli duschen sen fixa pajer och midsommartårta!
Ha en härlig midsommar alla vänner

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0