Så var det slut

Hej då Ikano Bank... igår var sista dagen på en arbetsplats jag jobbat de senaste 16 åren. På alla sätt en fantastisk plats där jag verkligen har trivts men nu är det dags att göra något annat. Nu får vi se vad framtiden har att ge men ett antal månader framåt fortsätter jag i varje fall på IKEA och projektet jag jobbat med en tid. Sen får vi se... det känns faktiskt spännande det också att bara fundera över vad man vill och var man hittar sin energi.
 
Det jag kommer att sakna allra, allra mest är alla härliga vänner och kollegor som man fått genom åren och speciellt då mitt IKEA team som är världens bästa! Sån energi, så mycket skratt, så mycket driv och möjlighetstänk att man får gåshud emellanåt. Ni är bara så bäst! Men där är fler... Ikano är faktiskt människorna som jobbar där, det är dom som ger det företaget liv. Så... nu släpper vi det och ser framåt (*ler tårögd*)

En kall och kylig start på veckan så man fick faktiskt dra fram jackan igen, inte precis vad man ville efter denna helgen med flera dagar över 25 grader. Men bara att gilla läget. Igår var det kusin P's födelsedag och hon bjöd på härlig mat och rabarberpaj till efterätt... sen var man mätt och glad när man åkte hemåt. Vi pratade om vår farmor och alla upptåg hon haft och det blev en hel del skratt. Hon var verkligen en förebild vår farmor Signe!

Imorgon blir det lite hemmajobb innan det är dags att fira examen ute i Torsebro och sen mina vänner... långhelg igen! Fyra dagar ledigt följt av endast tre arbetsdagar innan helg igen. Sommaren närmar sig, tjoho!
 
Nu skall jag fixa lite varma mackor till maken som hackar ogräs
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0