Som överkörd av en ångvält...

Vilken helg! Jag är så sjukt trött och har ont i precis hela kroppen. Om någon säger målning inom en snar framtid så kommer jag att bryta ihop. Jag hatar det verkligen, det är så sjukt tråkigt. Och i och med det så "kan det hända..." att jag ibland är lite otålig och så skvätter det lite. Detta gör då att maken som är sjukt strukturerad och tycker målning är kul får ett utbrott de luxe... ha ha ha. Vi är alltså ett par trots allt efter denna helg. För shit vad vi har målat men nu är det klart och uterummet, altanväggen och muren är målade två gånger. Men det kostar alltså på i kroppen och jag är helt mörbultad och armen är helt domnad. Buhu!

Fast helgen har även innehållit lite festligheter, dels fyllde min svägerska 60 år och firades som sig bör och sen hade vi namngivning för min brorson, Sixten. Denne lille knodd som är så lik min bror... hjärta på det.

Ny vecka och nya spännande utmaningar väntar, än så länge har jag inte vett nog att vara nervös. Tänkte försöka hålla det så tills jag står där imorgon eftermiddag och förstår vad som pågår

Frågor på det? //Farmskan




Kommentarer
Lilla B

Många frågor på det!
Tack för att ni kom till namngivningen, älskade syster!! <3

2017-06-19 @ 18:57:30
Kusin P

Frågor finns......väntar på spännande svar! 💗

2017-06-19 @ 21:20:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0